Na de succesvolle seminar van Bianca v.d. Post

in 2013 hebben wij besloten een seminar

te organiseren met

Bart Bellon

9 en 10 mei 2015

Aanvang 10.00 uur

zie www.coenstadt.eu

Voor VDH leden van de Provinvie Noord-Holland is de toegang slechts €37,50 voor het gehele weekend

Om in aanmerking te komen voor deze korting dient u uw VDH lidmaatschapnummer te vermelden bij het invullen van het inschrijfformulier

Bart Bellon bekent van het door hem ontwikkelde NePoPo systeem. Dit systeem heeft ervoor gezorgd dat geleiders als Jogi Zank, Tobias Oleynik, Tommi Vanhala en Paul Flanagan afkomstig uit de Bellon school grote successen hebben behaald.

Op deze twee dagen zal Bart het bij de meeste mensen bekende NePoPo systeem verduidelijken met toevoeging van de nieuwste inzichten in de africhting.

Bart is een moderne honden trainer, en zijn NePoPo® (negatief, positief, positief) systeem van training is geïnspireerd op bijna 40 jaar ervaring. Deze ervaringen komen uit geschiedenis, opvoeding, levenservaring, politiek en praktijk.

Hij is opgegroeid in het Oosten van Centraal Afrika, Burundi tussen 1960 en 1974. Hij had een fantastische jeugd, aan de ene kant met liefdevolle en intelligente ouders, broers en zusters. Aan de andere kant staat dit deel van Afrika gekend om zijn genocide's en roofzuchtig leiderschap.

Meer over Bart Bellon